Paras koiratrimmeri ja muuta koirapohdintaa

Aloitetaan tämä kirjoitus nyt ihan rehellisesti toteamalla, että tuli hankittua omalla koiralle uusi trimmeri tän artikkelin perusteella. Ja ei jumaliste kun toi on paljon parempi kuin mikään noista mun aikaisemmista! Siinä missä ennen sai vetää melkein hampaat irvessä, minä ja koira, niin tolla uudella mitä noi suosittelee tuolla alhaalla niin sillä vetää turkin sileäksi (vertauskuvallisesti) alta aikayksikön.

Se saikin minua myös pohtimaan, olisiko aika ehkä joulun kunniaksi hankkia koiralle (ja itselle samalla) jotain uutta ja kätevää. Tosiasia kuitenkin on, että noi koirientarvikkeet ei oikeasti maksa usein kovinkaan paljon. Jotkut häkit ja muut sellaiset isot tavarat kuten sängyt myös on kalleimpia yleensä, mutta niidenkin hinnat on jossain siellä 100 – 200 eurossa, joka on aika pieni summa loppujen lopuksi kun vertaa osaan niistä hankinnoista mitä sitä tulee itsekkäästi itelle tehtyä.

Ite mietin nyt ainakin, että pitäisikö sitä oikeasti hankkia tuolle mun koiralle omat tossut. Kun täällä meilläpäin on ollut nyt paljon tietöitä, ja todennäköisesti vielä onkin ainakin parin kuukauden ajan, niin tuolla kadulla on ollut vaikka mitä mönjää ja muuta, jotka on sitten koiran tassuihin helposti tarttunut ja jäänyt sinne aika tiukastikkin kiinni.

koira

Että ehkä sille olisi ihan hyvä saada jotkut kengät jalkaan, niin ei jäisi toi ihmeaine, en edes tiedä mitä toi on, niin sen jalkoihin. Ja sitten kun lumet tulee kunnolla, niin ei tarttuisi myöskään se varsinkaan märkä lumi enään noihin tassuihin, vaan voisi vaan mennä tuolla vaikka syvemmässäkin hangessa ilman ongelmia.

Toinen mitä oon nyt hieman funtsinut olisi jos hankkisi tolle koiralle ja itelleni tollasen vyölle kiinnitettävän talutinhihnan tai valjaan, jota voisi pitää sitten kun menee tuolla hieman syrjemmässä. Ihan tässä autojen luona ei sitä ehkä halua pitää, mutta kun menee vaikka tuonne metsään tai pururadalle lenkkeilee, niin saisi pitää kädet vapaana ja ehkä vähän helpommin myös vetää pientä lenkkiä välillä. Kokeilin kerran lenkkeillä ton taluttimen kanssa, mutta se alkaa väsyttää kädessä yllättävänkin paljon kun hetken aikaa se kädessä juoksee tai hölkkää. Ton valjaan kanssa ei olisi sitten totakaan ongelmaa. Jos ostais vaikka jonkun tälläsen, niin sen kanssa kyllä kestäisi mennä hieman kauemmaksikin!

Tällästä siis tässä jo hieman ainakin etäisesti joulun kynnyksellä. Alkaa selvästi olla jo hiema joulu mielessä, kun tälläset lahjat ja kulutus niin päässä pyörii. On töissäkin ollut kivan hiljaista, niin on jäänyt aikaa näitä pohtia 🙂

Mites muilla, onko teillä jo joulu mielessä, vai vieläkö odotatte sitä virallista joulukuun alkua? Luulen että en ole ainoa joka alkaa olla jo joulumielellä…

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: